Společnost BrightBox, s. r. o., se sídlem Navrátilova 1421/11 Praha, 110 00, Č 04845781, DIČ CZ04845781, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 253539 (dále jen „BrightBox“) vydává tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen „Zásady“), které jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016  („dále jen Nařízení“).

Ochrana osobních údajů je prioritou BrightBoxu. Při jejich zpracování dodržuje veškeré povinnosti a plní požadavky stanovené příslušnými právními přepisy v oblasti ochrany osobních údajů.

Pokud navštívíte náš web

Pokud vás zajímá, jaké soubory cookies a další technologie, reklamní a sociální sítě BrightBox využívá, přečtěte si je níže

Typ Název Účel Expirace
Cookies třetích stran Google Ads identifikace v rámci reklamní sítě Google opětovné cílení (retargeting) 540 dnů
Cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
Cookies třetích stran Pixel Facebook Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting) 180 dnů
Cookies třetích stran AdForm identifikace v rámci reklamní sítě AdForm 60 dnů
Cookies třetích stran HotJar Získání statistických informací o procházení webu 365 dnů
Cookies třetích stran Imedia Identifikace v rámci reklamní sítě Seznam  
Cookies třetích stran Leady Získání informací o návštěvníkovi z dostupných dat  
Cookies třetích stran Twitter Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Twitter  
Cookies třetích stran Google DoubleClick identifikace v rámci reklamní sítě Google  

Pokud jste vyplnili formulář na našem webu:

Vámi uvedené kontaktní údaje (jméno, telefon, e-mail) využijeme pouze pro odpověď na vaši poptávku, nebudeme je evidovat a dále zpracovávat ani je poskytovat třetím stranám.

Pokud jste uchazeč o zaměstnání

  1. Základní informace a kontaktní údaje:
  • BrightBox je správcem vašich osobních údajů.
  • Účelem těchto zásad je informovat subjekty údajů (dále jen „vy“) o zpracování jejich osobních údajů.
  • Pokud máte dotazy týkající se zpracování vašich osobních údajů, kontaktujte nás e-mailem na: info@brightbox.cz
  1. Nábor nových zaměstnanců
  • Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely náboru nových zaměstnanců – tj. přijímání, zpracování a evidence životopisů, výběr uchazečů, konání pohovorů, komunikace s uchazeči v rámci náboru. Nábor nových zaměstnanců je naším oprávněným zájmem. 
  1. Databáze uchazečů o zaměstnání
  • Vaše osobní údaje dále zpracováváme pro účely vedení databáze uchazečů o zaměstnání na základě vašeho zájmu o zaměstnání (např. v případě, že jsme vás pro danou pozici nevybrali a vy máte zájem zůstat v databázi, nebo od vás BrightBox obdržel osobní údaje bez vazby na konkrétní pozici) a vámi uděleného souhlasu a po dobu, na kterou jste udělili souhlas, nejdéle však 1 rok od poskytnutí údajů. Po uplynutí této doby vaše osobní údaje vymažeme a dále je nebudeme zpracovávat. Databázi vedeme na základě vámi poskytnutého souhlasu.
  1. Zpracování osobních údajů provádí naše společnost, osobní údaje však pro nás mohou zpracovávat i další zpracovatelé jako správce informačních systémů, případně dodavatelé cloudových a softwarových systémů, právních, účetních a daňových služeb.
  2. Osobní údaje nepředáváme do třetích zemí.
  3. Osobní údaje zpracováváme v elektronické podobě.
  4. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte následující práva:
  • Právo požadovat  informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • Právo požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • Právo vyžádat si přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit
  • Právo požadovat po výmaz těchto osobních údajů
  • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.

    Pokud máte dotazy týkající se osobních údajů a jejich ochrany, napište nám na info@brightbox.cz. Tyto zásady můžeme upravovat a aktualizovat. Tyto zásady jsou platné od 13. dubna 2018. 

Menu